Bli återförsäljare

Sälj våra produkter i er butik

Vi på Finsmakarna har lång erfarenhet när det kommer till B2B-försäljning. Utöver våra fantastiska produkter så erbjuder vi även bra fraktavtal,  förmånliga minsta order per produkt och snabb frakt. Flera av produkterna kan dessutom tryckas med er egen logotyp om så önskas.

Exempel på återförsäljare:

Ansök nu:

Jättegoda praliner i presentlåda och lakrits/chokladkulor. Hittade en fantastisk chokladkaka med nötter, måste provas!! Gillar man tryffel så blir man inte besviken! Handlar definitivt fler gånger.

5/5
ChocoMe leverantor

Om vår choklad från ChocoMe

Vårt varumärke ChocoMe (vi har agentur för Norden) tillverkar exklusiva chokladkakor dekorerade med bland annat nötter, torkade frukter och andra smakförhöjande råvaror. Vi är mycket stolta över att vara officiella distributörer av varumärket i Norden. 

ChocoMes produkter har vunnit 120+ utmärkelser sedan starten 2010. Här nedanför kan du se några av de prestigefyllda priserna.

Miljö- & rättvisemärkningar

För oss är det självklart att välja ekologiskt och rättvisemärkta produkter. Gott som gör gott helt enkelt.

EU-ekologisk-logo.png

Om vår Belgiska choklad

Våra belgiska praliner förtjänar den bästa chokladen. I tre generationer har konditoriet arbetat med belgisk choklad från Barry Callebaut. För att få den fylligaste chokladsmaken använder vi 100% hållbart odlade kakaobönor från Elfenbenskusten. Denna kakao är ekologiskt odlad och vi garanterar också kakaobönderna får ett rimligt pris för deras hårda arbete. 
Dessa fantastiska belgiska praliner är därför tillverkade av hållbar, rättvis handel och framför allt läcker choklad.

Våra belgiska praliner finns också att köpa styckvis eller lösvikt för caféet, restaurangen, delikatessboden eller godisbutiken.  Flera exklusiva godisbutiker kan också erbjuda dessa som premiumsortiment i lösvikt.

Exempel på välkända varumärken som väljer Finsmakarnas produkter

Om våra populära strutar

Våra choklad-, tryffel och lakritsstrutar har budskap för alla tillfällen! Allt komplett med fantastisk choklad eller lakrits och ett budskap som passar perfekt till ändamålet. Våra chokladstrutar är populära som merförsäljning i bland annat blomsterbutiker då kunderna ofta sätter struten i buketten till mottagaren.

Vill du vara säker på att gott också gör gott kan du vara trygg, alla våra strutar är fria från palmolja!

Om vårt gourmet-kaffe & te

Vårt gourmet-kaffe kommer i flera olika smaker, utföranden och finns som både hela bönor och bryggkaffé. Vårt te finns med smaker som mango och vanilj eller grönt te med smak av havtorn. Båda produkterna levereras i stilrena förpackningar i form av påsar eller tuber.

Produkterna innehar flera olika certifieringar som t.ex. Fairtrade, Krav, UTZ och EU:s symbol för ekologisk mat.

Bli återförsäljare idag!

Finsmakarna hjälper dig som butiksinnehavare att öka försäljningen i butiken. Sälj bland annat vår belgiska choklad,  chokladkakor, chokladstrutar, te, kaffe och olivolja.

Lyxiga produktförpacknignar

Vad vore läckra praliner utan en lyxig förpackning? Därför har vi utvecklat ett vackert utbud av snygga produktförpackningar i olika storlekar och ändamål. Från utsökta presentaskar till stilrena strutar. Vi erbjuder också chokladen i exklusiva delikatesslådor. Se nedan för några exempel.

Vanliga frågor

Fraktkostnaden varierar från order till order. Vi har mycket bra fraktavtal och kan därför erbjuda riktigt låga fraktpriser.

Cirka 1-3 vardagar. Leveranstiden kan förlängas under vissa perioder under året. Kontakta oss om ni behöver veta mer exakt.

Skicka ett mail till oss på info@finsmakarna.se så hjälper vi er att skapa vackra produkter med er logotyp och ert budskap.

Varukorg
Rulla till toppen